Impactum Oy

Artikkelin lisääminen sivuille

WordPressillä suunniteltujen sivujen käyttäminen on helppoa.

Yleisin tarve on lisätä sivuille artikkeleita. Niitä voidaan kirjoittaa joko suoraan Worpressin editorilla tai kirjoitta artikkeli jossain muualla ja copy/pastata se sivuille.
Käyttäjä kirjautuu sisään sivuille käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja pääsee hallintapaneeliin. Siellä on toimininto, jossa teksti luodaan tai liimataan paikalleen. Periaatteessa ei tarvita muuta kuin itse teksti ja otsikko. Kuvan voi lisätä Worpressiin ladatuista kuvista heti tai myöhemmin. Tekstiä voi muokata, voi boldata tai tehtä muita asetteluja.

Väliotsikko tuo tekstiin eloa

Väliotsikoita kannattaa lisätä, se helpottaa lukemista ja se lisää artikkelin lukijoiden määrää. On todettu myös, että nykyajan kiireisessä maailmassa lyhyet kappaleet lisäävät lukemista. Tekstin sisällön hahmottaminen on helpompaa, kun se on lyhyinä palasina.

Tekstejä kannattaa kirjoittaa, se elävöittää sivuja ja myös hakukoneoptimoinnin kannalta se on hyväksi.
Siis rohkeasti kirjoittamaan, lukijat odottavat artikkeleitasi.

Worpress tarjoaa yhden parhaista mahdollisuudesta julkaista blogitekstejä, se on alunperin sitä varten tehty järjestelmä. Ja kun julkaiseminen on helppoa, se myös kannustaa kirjoittamaan.
Jokaisella meistä on tietoa, jota kannattaa jakaa, joku siitä saa varmasti jotain uutta ja kannustavaa omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä.